Agenda

Behalve proeverijen bij jou thuis, je bedrijf, je vereniging (sport/personeel) organiseer ik ook proeverijen in de horeca. Voor deze proeverijen kun je je los aanmelden. Op deze pagina deel ik aankomende evenementen. Deze evenementen worden ook gedeeld via mijn Facebook en Instagram pagina (ron_s_bierxperience). Volg mijn pagina en blijf op de hoogte van de evenementen en andere nieuwsberichten. Hieronder de agenda voor de komende periode.

Vrijdag 18 november 2022

Op vrijdag 18 november in de kantine van voetbalclub RKVB een bierproeverij met 5 bieren. RKVB zorgt voor enkele versnaperingen. De bieren worden gepresenteerd en toegelicht door mij met uitleg en weetjes over de bieren, de bierstijlen en de brouwerijen. Verder verzorg ik er een ludieke quiz bij met een hoge gokfactor. Interessant, interactief en vooral erg gezellig. En wie weet win je één van de bierige prijzen.

Aanvang proeverij 20.00 uur. De kosten bedragen € 20,00 per persoon. Aanmelden kan via mail op:  ronsbierxperience@gmail.com of via WhatsApp op 06-11017687.Zaterdag 19 november 2022

Op zaterdag 19 november organiseer ik samen met de Boscafé de Busjop in Heythuysen een bierproeverij. Een mooie plek aan de rand van bosgebied Leudal. Een fantastische setting voor een lekkere bierproeverij. Er worden 5 bieren geserveerd met hapjes. De bieren worden gepresenteerd en toegelicht door mij met uitleg en weetjes over de bieren, de bierstijlen en de brouwerijen. Verder verzorg ik er een ludieke quiz bij met een hoge gokfactor. Interessant, interactief en vooral erg gezellig. En wie weet win je één van de bierige prijzen.

Aanvang proeverij 20.00 uur. De kosten bedragen € 29,50 per persoon. Aanmelden kan via mail op:  info@debusjop.nl

Vrijdag 25 november 2022

Op vrijdag 25 november bierproeverij bij schutterij St. Sebastianus-Gilde in Beegden. Dit betreft een proeverij voor leden en aanhang. Aanvang 20.00 uur. Opgave en verdere informatie wordt via de kanalen van de vereniging verzorgt.

Vrijdag 2 december 2022

Op vrijdag 2 december bierproeverij Tennisvereniging LTV Melick. Dit betreft een proeverij voor leden en aanhang. Aanvang 20.00 uur. Opgave en verdere informatie wordt via de kanalen van de vereniging verzorgt.

Vrijdag 16 december 2022

Op vrijdag 16 december sta ik in 't Raodhoes in Neer met een bierproeverij. We proeven deze avond 5 bieren geserveerd met een heerlijke hapjesplank. De bieren worden gepresenteerd en toegelicht door mij met uitleg en weetjes over de bieren, de bierstijlen en de brouwerijen inclusief ludieke quiz. Wie weet win je één van de bierige prijzen.

Aanvang proeverij is 20.00 uur. De kosten bedragen € 29,50 per persoon. Aanmelden kan via mail op: info@raodhoesneer.nl of bellen op
06-28386534.

 
E-mailen
Instagram
LinkedIn