Agenda

Behalve proeverijen bij jou thuis, je bedrijf, je vereniging (sport/personeel) organiseer ik ook proeverijen in de horeca. Voor deze proeverijen kun je je los aanmelden. Op deze pagina deel ik aankomende evenementen. Deze evenementen worden ook gedeeld via mijn Facebook en Instagram pagina (ron_s_bierxperience). Volg mijn pagina en blijf op de hoogte van de evenementen en andere nieuwsberichten. Hieronder de agenda voor de komende periode.


Zaterdag 29 april 2023

Wegens groot succes van de Bier & BBQ proeverijen in januari organiseer ik in samenwerking met Roger Janssen van Warung Ledeng Janssen nog een extra avond. Heb je er niet bij kunnen zijn afgelopen januari meld je dan nu snel aan voor deze avond. We proeven deze avond 6 bieren en 6 gangen van de BBQ. De bieren worden gepresenteerd en toegelicht door mij met uitleg en weetjes over de bieren, de bierstijlen en de brouwerijen. Roger zorgt voor de heerlijke BBQ gerechten. De locatie is in de proefkeuken van Warung Ledeng aan de Vaert te Monfort.

Aanvang proeverij is 19.00 uur. De kosten bedragen € 60,00 per persoon. Aanmelden kan via mail op: ronsbierxperience@gmail.com 
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn